Monday, December 21, 2009

Cantik Menarik Tertarik

Kelmarin, missyaimi, adik, adik ipau ngan husband plan nak tgk AVATAR butttt tiket sold out...lagi pula kami smpai movie dah start dlm 20 mnt cenggitu...my hubby dah ngajuk coz tak dpt tgk...tp missyaimi pndai takel dia n tukau plan kami g window shopping...dlm dok jalan cuci mata tgk hbag...hati nie tertarik dengan satu bag GUESS yg mmg menarik perhatian missyaimi la... Kebetulan skunk nie kan YES aka YEAR END SALE!!! missyaimi tgk price asal RM557 (cen blakang tak hingat) less 70% so tinggal RM 399 (xtually RM399 or 397 cenggitu) still mahal lg to me....but biasala bnda klu berkualiti mmg lor after less ttp mahal...huhuhu smlm my hubby dah bg green lite tuk buy n dia dgn rela hati mmg nak kasi missyimi RM 200 but missyaimi mcm pki dululah...klu nak shopping mcm nie kn ajak mak missyaimi dulu br best...hahahaha. Semalam balik rumah keja teringat ja bag tue...rugi la plak tak amek...smpai skunk asyik tingat ja...! what should i do??? telll me!!!

2 comments:

  1. xpa..kalo ang nk jugak bag tuh..aku sanggup temankan ang g buy beg tu..ehehe..

    ReplyDelete
  2. xpa2 nnti papahal aku roger ang k

    ReplyDelete